Werkgever of medewerker HR? Geef uw e-mailadres aan ons door.

Aanpassing Verklaring Belegginsbeginselen

Geplaatst op 07 maart 2024

Onze Verklaring Belegginsbeginselen is aangepast. Waarom dat is en wat zo’n verklaring betekent, leest u hieronder.

Aanpassing Verklaring belegginsbeginselen
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Informatie geven

Alles wat je wilt weten over het beleggingsbeleid van Bpf HiBiN, vind je in de ‘Verklaring inzake de Beleggingsbeginselen’ (ViB). Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Het doel is namelijk eenvoudig: informatie geven over ons beleggingsbeleid. Dit stuk geeft u als werkgever, onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden daar een duidelijk beeld van.

Goed en betaalbaar pensioen

Voor een pensioenfonds is het beleggingsbeleid ontzettend belangrijk. Daarmee zorgen we namelijk voor een goed en betaalbaar pensioen. Er zijn trouwens ook nog andere financiële sturingsmiddelen, bijvoorbeeld indexatie.

Up-to-date

Elk jaar checken we of onze Verklaring Beleggingsbeginselen nog up-to-date is. Niet alleen voor wat betreft ons eigen beleggingsplan, maar ook als het gaat om gewijzigde wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen voor ons als pensioenfonds. Als er iets verandert in het document, stelt het bestuur dat vast. Dit is afgelopen december gebeurd omdat ons strategisch beleggingsbeleid is aangepast.

Vragen? We helpen graag!

Als u na het lezen van dit nieuwsbericht vragen heeft hierover of over andere pensioenzaken, neem dan gerust contact met ons op. Wist u trouwens dat veel antwoorden over pensioenzaken bij Bpf HiBiN snel en makkelijk te vinden zijn op deze website, bij de veelgestelde vragen?

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.