Het nieuwe werkgeversportaal is live! Lees hier de stappen om het te gebruiken.

Bijeenkomst ‘Bijna met Pensioen’ voor werknemers 25-10-2023

Geplaatst op 26 september 2023

Met pensioen gaan is niet niks, er verandert dan veel. Bpf HiBiN organiseert daarom twee keer per jaar informatiebijeenkomsten voor medewerkers die bijna met pensioen gaan. De eerstvolgende is op 25 oktober 2023.

Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Als werknemers met pensioen gaan, verandert er veel voor hen. Welke keuzes kunnen ze maken? En wat betekent het nieuwe pensioenstelsel straks voor hen? Het zijn niet de makkelijkste vragen. Als pensioenfonds voor bouwmaterialenhandel organiseren we daarom twee keer per jaar een informatiebijeenkomst voor werknemers.

Heb je medewerkers die binnen nu en 2 jaar met pensioen gaan? Wijs ze dan op de informatiemiddag ‘Bijna met Pensioen’ op 25 oktober – zo beginnen ze straks goed voorbereid aan de nieuwe fase in hun leven! Op deze pagina staat alles over de bijeenkomst en kunnen medewerkers zich aanmelden.

Vragen?

Heb je vragen, dan helpen we je graag! Je bereikt ons via werkgevers@hibin.nl of telefonisch op 076 – 764 05 48. Check ook altijd onze onderwerppagina – wie weet staat het antwoord dat je zoekt daartussen.

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.