Jaarlijkse pensioenbijeenkomst werkgevers & HR-medewerkers 12 juni 2024: info en aanmelden

Bijeenkomsten ‘Bijna met Pensioen’ 27-03-2024

Geplaatst op 29 februari 2024

Met pensioen gaan is niet niks, er verandert dan veel. Bpf HiBiN organiseert daarom twee keer per jaar informatiebijeenkomsten voor medewerkers die bijna met pensioen gaan. De eerstvolgende zijn op 27 maart 2024.

Bijeenkomsten 'Bijna met Pensioen' werknemers
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Als werknemers met pensioen gaan, verandert er veel voor hen. Welke keuzes kunnen ze maken? En wat betekent het nieuwe pensioenstelsel straks voor hen? Het zijn niet de makkelijkste vragen. Als pensioenfonds voor de bouwmaterialenhandel organiseren we daarom twee keer per jaar informatiebijeenkomsten voor werknemers.

Oproep: tip je medewerkers

Heb je medewerkers die binnen nu en 2 jaar met pensioen gaan? Wijs ze dan op de informatiemiddag ‘Bijna met Pensioen’ op 27 maart in Amersfoort en Etten-Leur – zo beginnen ze straks goed voorbereid aan de nieuwe fase in hun leven! In dit bericht staat alles over de bijeenkomsten en hoe medewerkers zich kunnen aanmelden.

Zelf aanwezig zijn?

Wil je zelf als werkgever of medewerker HR de bijeenkomst bijwonen? Dat kan! Meld je gewoon aan voor de locatie van je keuze en vermeld in het opmerkingenvak je bedrijfsnaam en vestigingsplaats.

Vragen? We helpen graag!

Als je vragen hebt over de bijeenkomst, neem dan gerust contact met ons op.

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.