Werkgever of medewerker HR? Geef uw e-mailadres aan ons door.

Vernieuwd deelnemersportaal live

Geplaatst op 01 juli 2024

Vanaf nu kunnen uw medewerkers in het portaal ‘Mijn BpfHiBiN’ alles vinden om snel en simpel inzicht te krijgen in hun pensioen. We leggen het in dit bericht uit.

Vernieuwd deelnemersportaal live
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Deelnemersportaal MijnBpfHiBiN

In juni 2024 is het vernieuwde portaal ‘Mijn Bpf HiBiN’ live gegaan. Deelnemers kunnen voortaan online alle informatie vinden die nodig is om eenvoudig inzicht te krijgen in hun persoonlijke pensioen. In dit nieuwsbericht leggen we hen daar alles over uit.

Via het portaal kunnen we bovendien op verschillende manieren met hen communiceren: via tekst, rekentools of grafieken. Zo zorgen we voor communicatie op maat: deelnemers kiezen zelf hoe ze het liefst meer te weten komen over hun pensioen.

Inzicht in de oudedagsvoorziening

MijnBpfHiBiN is bedoeld om zoveel mogelijk inzicht te geven in de oudedagsvoorziening. Een deelnemer krijgt informatie over het pensioen dat bij Bpf HiBiN is opgebouwd, maar kan ook de AOW vanuit de overheid toevoegen.

Stap voor stap

Deelnemers ontdekken in MijnBpfHiBiN zelf wat de financiële gevolgen zijn van gemaakte keuzes en belangrijke gebeurtenissen in hun leven. Denk aan meer of minder werken, wel of niet eerder stoppen met werken, eerst een hoger en daarna een lager pensioen (of andersom). Via de rekentool zien ze meteen de gevolgen voor hun pensioen.

Pensioen is een ingewikkeld onderwerp. En veel mensen vinden het lastig om veel informatie tegelijk te verwerken. Daarom werkt MijnBpfHiBiN stap voor stap. Dat zorgt voor beter begrip van de inhoud en meer helderheid over de keuzemogelijkheden.

Keuzes deelnemer

De ontwikkeling van ons deelnemersportaal staat niet stil. Zo kunnen deelnemers binnenkort bijvoorbeeld zelf keuzes doorvoeren. Wat niet verandert is dat ze altijd bij ons terecht kunnen voor meer informatie.

Heeft u vragen? We helpen graag.

Als u na het lezen van dit bericht vragen heeft over het deelnemersportaal of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op. Wist u trouwens dat veel antwoorden snel en makkelijk te vinden zijn op onze website, bij de veelgestelde vragen?

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.