Werkgever of medewerker HR? Geef uw e-mailadres aan ons door.

Werkgeversportaal gesloten

Geplaatst op 21 december 2023

U kunt geen mutaties meer doorgeven via het oude werkgeversportaal.

Werkgeversportaal gesloten
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

In dit nieuwbericht heeft u kunnen lezen dat Bpf HiBiN overstapt op een nieuw administratiesysteem. Per 1 januari 2024 gebruiken we daarom ook een nieuw werkgeversportaal. Daarom kunt u geen mutaties meer doorgeven via het oude werkgeversportaal.

Wat verandert er aan het werkgeversportaal?

Veel blijft hetzelfde. Zo geeft u een wijziging over een (nieuwe) werknemer nog steeds door via het werkgeversportaal. Wel is een aantal zaken makkelijker en overzichtelijker voor u gemaakt door het gebruik van buttons. Ook zijn nu de huidige gegevens van werknemers te zien bij het doorgeven van een wijziging. Heeft u een wijziging doorgegeven? Dan wordt deze direct verwerkt en zichtbaar in het portaal. Moet u veel wijzigingen doorgeven? Dan kunt u gebruikmaken van een vooringevuld bestand met alle werknemers en de huidige gegevens.

Tot slot vindt u de premienota en premiespecificatie vanaf de pensioenpremies over 2024 in het werkgeversportaal. Wel zo makkelijk voor een eventuele controle.

Nieuwe registratie nodig

Voordat u het nieuwe werkgeversportaal kunt gebruiken, moet u zich daarvoor als werkgever registeren. In februari 2024 ontvangt u een brief met een registratiecode waarmee u een gebruikersnaam en wachtwoord aan kunt maken.

Salariswijzigingen per 1 januari 2024

De salariswijzigingen per 1 januari 2024 geeft u straks via ons nieuwe werkgeversportaal door. Zodra dit mogelijk is, informeren wij u hierover.

Mutaties tot en met 2023

Moet u nog mutaties over voorgaande jaren tot en met 31 december 2023 aan ons doorgeven? Binnenkort informeren wij u over de juiste manier van aanleveren.

Vragen?

Heeft u vragen, dan helpen we graag. U bereikt ons via werkgevers@bpfhibin.nl of telefonisch via 076 – 764 05 48.

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.