Werkgever of medewerker HR? Geef uw e-mailadres aan ons door.

Verandering bedrijfsactiviteiten

Wat moet u doen als uw bedrijfsactiviteiten veranderen?

Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Veranderen de activiteiten van uw bedrijf? Dan kan het zijn dat u niet meer verplicht onder Bpf HiBiN maar onder een ander bedrijfstakpensioenfonds valt. Neem altijd eerst contact met ons op, zodat wij de situatie kunnen beoordelen.

Op de datum dat uw bedrijfsactiviteiten veranderen, als blijkt dat deze (nieuwe) activiteiten niet onder Bpf HiBiN vanllen, stopt de deelname van uw medewerkers bij Bpf HiBiN. Zij hebben tot deze datum pensioen opgebouwd. Tot op diezelfde datum betaalt u ook de pensioenpremies. U bent en blijft verantwoordelijk voor eventueel onbetaalde pensioenpremies. Het opgebouwde pensioen blijft bij Bpf HiBiN. Vanaf het moment dat uw werknemers met pensioen gaan, krijgen zij hun uitkering van Bpf HiBiN. Voor de toekomst bouwen zij pensioen op bij het nieuwe pensioenfonds.

Sommige bedrijfstakken hebben geen eigen (verplicht) bedrijfstakpensioenfonds. Wilt u uw werknemers toch een pensioenregeling aanbieden? Dan kunt u altijd vrijwillig aangesloten blijven bij Bpf HiBiN. U biedt hen daarmee bovendien een sterke arbeidsvoorwaarde! Voor een aanvraag of voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.