Werkgever of medewerker HR? Geef uw e-mailadres aan ons door.

Campagne nieuw pensioenstelsel van start

Geplaatst op 31 augustus 2023

We krijgen nieuwe regels voor ons pensioen. Of je medewerkers nu jong of oud zijn, het is belangrijk dat ze weten wat er verandert én wat hetzelfde blijft. Dat geldt ook voor jou als werkgever of medewerker HR. Daarom is de overheid gestart met een landelijke campagne op televisie, radio en social media.

De pensioenregeling
Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

De nieuwe regels

De regels voor pensioen gaan veranderen, omdat we willen dat iedereen ook in de toekomst pensioen kan krijgen. Dat is de boodschap van de overheid.

Eind mei 2023 was de kogel door de kerk: na de Tweede Kamer zei ook de Eerste Kamer ‘ja’ tegen de Wet toekomst pensioenen (WTP). De nieuwe wet zorgt dat het pensioen beter past bij deze tijd. Op 1 juli van dit jaar zijn de nieuwe regels ingegaan.

Pensioenduidelijkheid.nl

Door duidelijke video’s en heldere berichten in begrijpelijke taal via tv, social media en radio ontdekt iedereen wat er verandert én wat hetzelfde blijft. En op pensioenduidelijkheid.nl vind je als werkgever, medewerker HR of medewerker alles wat je maar wilt weten over de nieuwe regels. Die info vind je daar trouwens niet alleen tijdens de campagne, maar altijd.

Bpf HiBiN

Ook wij houden je natuurlijk op de hoogte. Check geregeld de speciale pagina op onze website en LinkedIn-pagina, dan mis je niks.

Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.