Jaarlijkse pensioenbijeenkomst werkgevers & HR-medewerkers 12 juni 2024: info en aanmelden

Loongegevens

Loon- en dienstverbandgegevens geeft u aan ons door via het werkgeversportaal. Hieronder leggen we dat uit.

Kunnen we u helpen?
Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.

Zo werkt het aanleveren van gegevens

Via het werkgeversportaal geeft u ons wijzigingen door in uw personeelsbestand. U meldt medewerkers aan of af, geeft het parttimepercentage en het salaris aan ons door. En heel makkelijk: alleen als er een wijziging is. U hoeft dus niet iedere maand gegevens aan ons door te geven.

Let op: het salaris dat u doorgeeft is altijd het fulltime jaarsalaris per 1 januari. Een salariswijziging tijdens het jaar is pas pensioengevend per 1 januari van het volgende jaar.

Nog geen account?

Heeft u nog geen account? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk toegang krijgt.

Lever op tijd aan

Zorg ervoor dat mutaties op tijd bij ons binnen zijn. Wij factureren iedere maand achteraf aan de hand van de aangeleverde gegevens. U krijgt geen voorschot of eindafrekening. Zo heeft u iedere maand een juiste factuur. En lukt het een keer niet om op tijd aan te leveren? Dan krijgt u een correctiefactuur. Hieronder vindt u een link naar het overzicht voor dit jaar en de datums waarop u onze facturen mag verwachten.

Jaarlijkse aanlevering salarisgegevens

Elk jaar levert u de salarisgegevens per 1 januari bij ons aan. Dat doet u via het werkgeversportaal. Wilt u de gegevens van meerdere werknemers tegelijk doorgeven? Dan kunt u gebruik maken van een bestand. In het bestand vult u alleen het BSN en het fulltime jaarsalaris van de medewerker.

loongegevens
Pensioen bouwmaterialenhandel

Hulp nodig?

Ons team staat elke werkdag van 8.30 tot 15.30 uur voor u klaar.